Homestart

På kukturnatten finder du os ved Madoasen på Skarridsøgade
Fra 16:00 til 19:00

HOME-START Familiekontakt Nordvestsjælland tilbyder regelmæssig venskabelig støtte, omsorg og praktisk hjælp til Småbørnsfamilier.  Støtten foregår hovedsagelig hjemme hos familien og har som formål at forebygge kriser og opbrud ved at sætte tidligt ind.

Kulturnattens aktiviteter

16.00-19.00:  På kulturnatten vil vi tilbyde en lille fiskedam til børn under skolealderen. Den er tilpasset til alderen, og der er garanti for gevinst ❤️ 

Lidt mere om Homestart
HOME-START støtter familier med mindst ét barn i førskolealderen, som oplever at de har problemer, som truer med at få deres hverdag til at vælte. Familierne bliver tilbudt medmenneskelig, praktisk støtte, men ikke økonomisk hjælp – af frivillige, som besøger dem et par timer en gang om ugen så længe, familien har brug for det – ofte et halvt til et helt år.
Alle Frivillige familievenner er søde og respektfulde mennesker med forældreerfaring , der nyder at holde en barns mens far er i bad eller mor får en lur. De kan bestige et bjerg af vasketøj, trøste en træt far og lytte med venlige øre. 
De kommer på forberedelseskursus og modtager løbende støtte og vejledning. 

Læs mere om os

Se vores hjemmeside

Mail: nordvestsjaelland@home-start.dk

Telefon: 2157 0991 

Jyderup kulturnat 2024