Kom og oplev Naturpark Åmosen på kulturnatten

Naturpark Åmosen byder på en række spændende og lærerige aktiviteter, der både fascinerer og underholder! Uanset om du er en ivrig naturentusiast, en børnefamilie på udkig efter hygge ved bålet, eller blot nysgerrig på, hvad vores storslåede naturpark har at byde på, så har vi noget for dig. Kom og bliv inspireret, få nye naturoplevelser og lær mere om vores smukke landskab.

Tip en 13’ner - Naturquiz for Naturnørder
Er du en ægte naturnørd? Test din viden i vores spændende naturquiz og vind fribilletter til en guidet tur på Fugledegård-Tissø Vikingecenter. Kun de færreste kender alle svarene - er du én af dem?

Skumfiduser over Bål - For Børn og Barnlige Sjæle
Kan du heller ikke få nok af skumfiduser ristet over bål? Kom forbi og rist dine egne skumfiduser ved Naturpark Åmosens stand. Perfekt for både børn og voksne med en sød tand!

Hvor skal man gå hen, når man går i mosen?
Med sine 8.500 hektar er Naturpark Åmosen et sted, hvor man let kan fare vild. Få de bedste tips fra vores dygtige naturvejleder, Anders Søgaard, der guider dig til de smukkeste vandreruter, rovfugleudkigsposter og krondyrspots.

Hvad er der inde i en fugl?
Er du nysgerrig på, hvordan en fugl ser ud indeni, men ikke klar til at dissekere en selv? Kom og oplev en spændende præsentation, hvor vi afslører fuglens hemmeligheder. Perfekt for både store og små med en interesse i naturens mysterier.

Om Naturpark Åmosen
Naturpark Åmosen strækker sig over 45 km fra Storebælt ind i Vestsjælland og byder på en mangfoldighed af naturoplevelser i et landskab præget af ådale, søer og moser. Oplev spor fra istiden og stenalderen, og mød sjældne planter og dyr i det varierede landskab. Naturparkens skiftende natur og rige fugleliv sørger for, at hvert besøg bliver en ny oplevelse.

Besøg os på Kulturnatten i Jyderup og få en smagsprøve på alt det fantastiske, Naturpark Åmosen har at byde på!

Jyderup kulturnat 2024